Emmy is helemaal verliefd op haar acupressuurmat

Een acupressuurmat, het ziet er pijnlijk uit maar dat is het absoluut niet. Je zou het aan de lijve moeten kunnen ondervinden welke positieve invloeden dit op de je lichaam en geest heeft.

Enige tijd geleden kwamen we in contact met Emmy, zij is acupuncturist van beroep en wij vroegen haar naar haar bevindingen over de acupressuurmat.

Lieve mensen,

Ik ben Emmy, 46 jaar, acupuncturist, massagetherapeut en vroedvrouw. Reeds jaren geleden kocht ik mijn eerste spijkermat, dit toen op aanraden van een vriendin. Ze was er o zo positief over.

Het is de bedoeling er met blote rug op te liggen samen met een spijkerkussentje voor de nek. En dan opbouwen tot een halfuur.

De eerste keren was heel speciaal, een branderig gevoel en lichte pijnsensatie, maar al gauw werd het een gewoonte, bijna dagelijks. Nu kom ik heel snel tot rust en val ik zelfs in slaap op de spijkermat.

Vanuit de Chinese geneeskunde is dit te verklaren door de aanwezigheid van enorm veel acupunctuurpunten (energiepunten) op de rug die gestimuleerd worden.

Bloed en Qi (de levensenergie) gaan beter stromen door het stimuleren vanaf deze punten. Er komt plaats voor nieuw bloed en nieuwe energie en blokkades worden opgeheven. Deze blokkades kunnen van fysische aard zijn bv. pijn ( pijnlijke nek, schouders of rug) of van psychische aard bv. frustratie, angst, verdriet, piekeren, overdenken.

Met andere woorden, de pijn of spanning vermindert en de gemoedstoestand verbetert.

Ik raad het veel patiënten aan.

Warme groet,

Emmy

Wil jij ook de positieve effecten van het gebruik van de acupressuurmat ervaren? Meer info vind je hier.


Accupressuur mat katoen lotus blauw met mandala

Accupressuur mat katoen lotus blauw met mandala

Normale prijs €44,99 Verkoopprijs €35,00 Bespaar €9,99
/
Inclusief belasting.
De Psoas.. een bijzondere spier!
Laatste berichten
6 unieke cadeau's voor kinderen die ook echt een meerwaarde hebben
Unieke cadeaus voor hem en voor haar met dat tikkeltje extra
Weet jij wie er achter het droomdeurtje woont?