Unieke cadeaus voor hem en voor haar met dat tikkeltje extra

Iedereen kent het wel, die jaarlijkse zoektocht naar een geschenk. Niet zomaar het eerste het beste cadeau, maar je bent telkens op zoek naar iets origineels, leuk en functioneel. Wel dan lees je best even verder, want ik ga jou hier een aantal leuke cadeau-tips geven die voor die kleine geluksmomentjes zorgen! Voor mannen en vrouwen, voor koppels en vrijgezellen, voor harde werkers en voor de levensgenieters.

  1. Voor hem en haar : Shower mist set

Misschien voor u nog onbekend: Aromatherapie voor in de douche!

Tover de douche om tot een heerlijke stoomcabine, gewoon om je heen spuiten en je kan genieten van deze heerlijke blends. Verreik je douchemoment met de 3 verschillende showersprays: Slow down (kom tot rust voor het slapen gaan), healthy hamam (geef jezelf een ontspanningsboost) en morning glow (heerlijk wakker worden). Verhoog de kwaliteit van jouw douche-moment, enkel minuten pure ontspanning ten top!

  1. Voor hem en haar : Verwarmde slippers

Deze leuke slippie boots zijn gevuld met lavendel en kunnen heerlijk verwarmd worden voor dat comfy gevoel op winteravonden. Je kan deze dragen tijdens een gezellige tv-avond of voor de thuiswerkers onder jullie gewoon aan je bureau :) .

  1. Voor hem : Cadeauset met scheermes en heerlijke baard & aftershave olie

In dit pakket zit een mooi scheermes van bamboe met extra mesjes en onze heerlijke baard & aftershave olie samen met een mooi gezicht handdoekje. De baard & aftershave olie is met de heerlijke geur van Cederhout en Bergamot, die zorgt voor een zachte baard en verzorgt ook de huid na het scheren (after-shave). Dit alles ligt op een zacht handdoekje om de beleving helemaal compleet te maken.

  1. Voor hem en haar: Nekwarmer deluxe

Laat je omhelzen door warmte! De ergonomische vorm van de nekwarmer past zich perfect aan. Gewoon opwarmen en je krijgt een instant comfortabel gevoel dankzij de warmte en de lavendelgeur. Deze heeft een uitneembare vulling en kan dus gewassen worden.

  1. @Home: een set essentiële Olie

Door het gebruik van essentiële olie door middel van aromatherapie kan je de kwaliteit van de lucht in je huis, werkkamer, kinderslaapkamer of zelfs auto sterk verbeteren.

  1. Een cadeaubon

Kan je niet kiezen wat te kopen op onze webshop, geef dan een cadeaubon cadeau. Altijd een goed idee! Zo kan diegene die het krijgt, zelf kiezen wat hij/zij zelf leuk vinden.


Lavendel olie
€11,75
Cadeaubon
vanaf €10,00
Shower mist cadeauset
€29,95
Warmies Slippies Boots Deluxe
€29,99
Nekwarmer Deluxe
€29,99
Laatste berichten