Snoezelstenen

Waaaauuuuw  misschien heb jij wel een steen gevonden met het logo van Snoezels op geschilderd, jippie, een klein geluksmomentje.

Wat is een Snoezelsteen nu?

Een Snoezelsteen is een steen die rond zwerft van de ene plaats naar de andere. Soms reist hij binnen een zelfde gemeente of stad, soms leggen ze grotere afstanden af. Het zou zo maar kunnen dat je eentje tegen komt tijdens een wandeling in het bos, of als je onderweg bent naar de winkel.​

Bij elke bestelling wordt er een Snoezelsteen verzonden in het pakket. Maar wat is de bedoeling van deze steen? Dat je naar buiten gaat! Neem de steen mee en trek de natuur in, maak een wandeling, trek er op uit.

Je weet het misschien of je weet het niet, maar wandelen heeft een positieve invloed op je lichaam, op je geest, je emoties, je stresslevel, ... en nog zoveel andere dingen. Kies er een mooie plaats uit, en laat de steen achter zodat iemand anders hem kan vinden.

Ik ben natuurlijk altijd heel benieuwd waar de Snoezelstenen heen reizen, dus ik vind het fijn als jullie een foto posten van waar je de steen achtergelaten hebt en/of gevonden hebt.