Aanraders

Op deze pagina kunnen jullie een aantal tips vinden voor zeer interessante collega's, websites, adresjes, producten, ... Soms kan je er zelfs een leuke korting vinden! ENJOY!

Full of Yoga

Met de kortingscode 10SNOEZELS krijg je 10% korting op de website van Full of Yoga. Zij willen Yoga toegankelijker maken voor kinderen en de band tussen ouder en kind te versterken. Ze laten je kind op een speelse manier hun innerlijke rust vinden.

Meer info

Moonbird

Met de code SNOEZELS2023 krijg je 10 € korting bij aankoop van een Moonbird, een toestel dat de focus legt op ademhalingsoefeningen.

Meer info

Loops Earplugs

Deze oordoppen zitten comfortabel en zorgen voor het reduceren van het omgevingsgeluid, maar zorgen er wel voor dat je een gesprek met je gesprekspartner kan blijven voeren. De oordoppen zorgen voor meer focus.

Meer info

Sam Sensory Clothing

Sam Sensory Clothing zorgt voor comfortabele kleding waarbij er geen vervelende naden en/of labels aanwezig zijn en er toch hip uitzien. Naast de comfortabele kledij hebben zij ook een aantal verzwaarde items die zorgen voor rust en ontspanning.

Meer info

Toerisme voor Autisme

Toerisme voor Autisme kiest voor een wereld waaraan mensen met autisme volwaardig kunnen deelnemen! met de code Snoezels2023 krijg je alvast 5 % korting op de online cursussen. 

Meer info

Positivoo Coaching

Louiza is een kinder- en jongerencoach die samen met jou op zoek gaat naar situaties die je fijn niet zo fijn vindt en waar je graag verandering in brengt. Zij is gespecialiseerd in Hoogsensitiviteit.

Meer info

Huis P

Een Huis, waar een open blik en een warm hart de drempel verlagen. Waar jezelf zijn of meer jezelf worden de essentie is. Het team van HSP-coaches staat voor je klaar.

Meer info

Lid van HSP Vlaanderen

Snoezels is lid van HSP Vlaanderen, hierdoor steunen wij de VZW om onder andere de wetenschappelijke ontwikkeling over Hoogsensitiviteit in kaart te brengen.

Meer info

Bloom and Balance

Bij Lesley kan je terecht voor een ontspannende massage, zo van die massages die goed zijn voor lichaam EN geest.

Zij heeft zich ook gespecialiseerd in de Psoas Release, een massage die werkt op de spier van de ziel, waardoor er heel wat emoties kunnen vrij komen.

Met de code ‘SNOEZELS’ krijg je 10 % korting op een massage naar keuze.

Meer info