Top 5 van de meest verkochte producten tijdens de Tuin Pop-up

Amai, wat een opkomst was dat tijdens onze eerste editie van de Tuin Pop-Up! Zo fijn om jullie met zovelen te mogen ontvangen. We lijsten hieronder de 5 meest verkochte producten van Snoezels even voor je op:

Tension Buster is de absolute nummer 1

De Tension buster is een "stevige jongen" tegen stevige hoofdpijn. Hij is al bijna een jaar ons best verkochte product. De roller is goed te gebruiken bij hoofdpijn en bij spierspanning en in de nek die hoofdpijn veroorzaken. Maar ook als je geen hoofdpijn hebt kan deze roller van nut zijn:

Gestreste spieren in de nek, schouders en boven rug kunnen eveneens ontspannen met de Tension buster.

Hello Autumn, DE geur van het moment

Je weet het of je weet het niet maar de herfst is mijn all time favorite seizoen van het jaar! De kleuren van de natuur veranderen, de hitte is voorbij en we komen eindelijk uit onze zomermodus. Het wordt weer tijd om onder ons dekentje gezellig in de zetel te kruipen met een tas warme thee en een lekker geurtje. Tij om de diffuser aan te zetten. De Hello Autumn heeft de heerlijk herfstgeur van o.a. Eucalyptus, Grove Den en Spar, maar ook Patchouli, Eikenmos, Cananga & Harsingar

Slaap Schaapje Slaap , het hulpmiddel voor slecht slapende kids.

Om fijn te gaan slapen. De Lavendel en Lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkrampt door de Kamille en de Mandarijn zorgt voor een fijne sfeer in het slaapkamertje.

Sleep Well inhaler

De etherische oliën in deze inhaler staan allemaal bekend om hun ondersteuning voor het slapen gaan. Door de ontspannende werking van de geur kan je je snel overgeven aan de slaap.

Wil jij nog andere tips om te slapen? Lees de blog '9 tools om beter te slapen' : klik hier.

Happy Shot

3-in-1 formule:

  • Ondersteunt je positief gemoed en je mentale balans
  • Boost je immuniteit
  • Stimuleert je vitaliteit en energie

Meer weten over de voedingssupplementen voor de mind? Lees hier meer over de hele collectie.

Wij hopen je opnieuw te mogen ontvangen tijdens een volgende editie?


Sleep well inhaler
€5,95
Minispray - slaap schaapje slaap
€6,99
Happy Shot
€27,95
Laatste berichten