Top 5 van de meest verkochte producten tijdens de opendeurdagen

De Tension buster is de beroemde Migraine roller. Een "stevige jongen" tegen stevig hoofdpijn. Eigenlijk kan je alle klachten die te maken hebben met verkramping met deze roller aanpakken. De roller is goed te gebruiken bij spierspanning in het hoofd en in de nek die hoofdpijn veroorzaken. Maar ook als je geen hoofdpijn hebt kan deze roller van nut zijn. Gestreste spieren in de nek, schouders en boven rug kunnen ontspannen met de Tension buster.
Pillow Mist - Heerlijk slapen in een bed wat naar rust en ontspanning ruikt. Pillow mist is bedoeld om je beddengoed mee te aromatiseren. De etherische oliën die zijn gebruikt zijn wel bekend als oliën die de nachtrust bevorderen. Je gebruikt deze spray als een roomspray of op je dekbed sprayen maar ook gewoon door de slaapkamer.

Magnesium Body Cream - Zechsal bodycream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter. Speciaal geschikt voor de droge of geïrriteerde huid. Ook geschikt voor gebruik in het gezicht en voor je handen. Verzorgt de huid optimaal en ondersteunt je magnesiumbalans.

Hello Spring - Iedereen kijkt uit naar een streepje zon en warmere temperaturen. Breng het lentegevoel in huis.

INGREDIËNTEN: Lavendin, Tangarine, Ylang Ylang, Bergamot Reggio, Citroen en Kamperfoeli.

Chakra Armband - Prachtig gekleurde chakra armband met kralen van 8 mm.

De steensoorten zijn Jaspis, Calciet, Agaat, Aventurijn, Turkoois, Lapis Lazuli en Amethist.


Pillow mist
€17,95
Hello Spring
€14,95
Edelsteen armband 7 chakra
€11,99
Laatste berichten