Ik ga op reis en ik neem mee ...

Jippie!!!! Het is weer die tijd van het jaar! Zomer , zon, geen school, reizen, Terrasjesweer, Festivals, Q-time en bovenal VAKANTIE!! (voor de meesten dan toch)

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik durf bloedeerlijk vertellen dat het inpakken van de valiezen niet mijn meest favoriete onderdeel van op reis gaan is. En je gelooft het nooit maar tot enkele maanden geleden was meestal onze eerste familie-uitstap eentje naar de apotheker. Want hoeveel ik ook altijd al in mijn reisapotheek zitten had, er was altijd wel een nieuw kwaaltje dat bestrijding nodig had. 

Nu zitten er al een aantal hulpmiddeltjes standaard in de valies. Het leuke daaraan is ook dat ze vaak helpen tegen meerdere kwaaltjes.

Voor kinderen:

Voor volwassenen:

De Tension Buster alias de koppijnroller is het meest verkochte product sinds het openen van de webshop, jammergenoeg! Want dit geeft toch aan dat er heel wat mensen te kampen hebben met hoofdpijn. Eigenlijk kan je alle klachten die te maken hebben met verkramping met deze roller aanpakken. De roller is goed te gebruiken bij spierspanning in het hoofd en in de nek die hoofdpijn veroorzaken. Maar ook bij buikkrampen die al dan niet het gevolg zijn van de menstruatie.

De Happy Travel en de junior Happy Travel geven verlichting bij reisziekte. De gember olie die er in zit staat er om bekend om misselijkheid tegen te gaan. Dus de roller kan ook gebruikt worden bij spijsverterings- en/of maagklachten.

De Bzz Off reeks (muggenspray) voor kinderen en volwassen is gloednieuw in het assortiment op algemene aanvraag van de klanten. Een spray die de muggen en andere prikkebeesten weg houdt zonder negatieve gevolgen. De kinderversie is zelfs al geschikt voor kinderen vanaf 6 maand.

De Itsy Bitsy roller daarentegen dient om te gebruiken nadat je gestoken ben door muggen of andere insecten. Je brengt de roll-on aan op de jeukende bulten waarna deze verlichting bieden. Omdat deze vooral een kalmerend effect geeft en de jeuk dus verlicht, kan deze ook gebruikt worden wanneer je geprikt bent door brandnetels of lichte huidproblemen. De Itsy Bitsy roll on bestaan voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maand.

De Themabag voor de kids bestaat uit 5 verschillende sprays van elk 10 ml:

  • Monstertjesspray: om angsten te verminderen
  • Slaap schaapje slaap: om rustig in slaap te vallen en lekker door te slapen (deze is ook apart verkrijgbaar)
  • Beschermbeer: Geeft bescherming en geeft een gevoel van veiligheid
  • Kippendroom: Helpt tegen nachtelijke onrust en enge dromen (deze is ook apart verkrijgbaar)
  • Leeuwenkracht: Geeft zelfvertrouwen en IK-kracht.

In de zomer is het ook belangrijk om de huid te hydrateren door de warmte en door de blootstelling van onze huid aan de zon. Hiervoor is de Magnesium Body Cream omdat het de heilzame werking van puur magnesium combineert met de verzorgende eigenschappen van shea butter. Het verzorgt de huid optimaal en ondersteunt je magnesiumbalans. Deze is ook uitstekend inzetbaar bij kinderen. De Body cream is beschikbaar in 3 verschillende maten en dus ook in travelformaat, handig om mee te nemen.


JUNIOR BZZ OFF (insectenspray)
€12,95
BZZ OFF (Muggenspray)
vanaf €6,95
Itsy Bitsy Roll on
€13,95
Itsy Bitsy Junior
€13,95
Junior happy Travel roller
€13,95
Thema bag mini kids
€27,25
Minispray - slaap schaapje slaap
€6,99
Minispray - Kippendroom
€6,99
Happy Travel
€13,95
Laatste berichten