10 tools om beter te slapen!

De ene is van nature een makkelijke slaper, de andere is van nature een moeilijke slaper. De ene heeft heel veel slaap nodig, de andere is al uitgerust na slechts enkele uurtjes.

Het feit dat jij dit bericht aan het lezen bent, is wellicht omdat je niet de meest fantastische slaper bent. (Of misschien iemand in je nabije omgeving?)

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt, je kruipt in bed en het lukt je maar niet om de slaap te vallen. Je probeert meermaals een andere houding, maar na alle kanten geprobeerd te hebben, ben je nog niet in dromenland verzeild geraakt.

Je hebt wellicht al een heel aantal tips uitgeprobeerd zoals een tas warme melk met honing, schaapjes tellen, enz.... en je gebruikt misschien zelfs medicatie die je helpt om in slaap te vallen.

Hieronder kan je 9 producten vinden die je helpen bij het indommelen en lekker doorslapen. Al deze producten zijn ter ondersteuning van een goede nachtrust. Gebruik het meermaals om het effect er van te ervaren.

Pillow mist | Snoezels
Pillow mist is bedoeld om je beddengoed mee te aromatiseren. De etherische oliën die zijn gebruikt zijn wel bekend als oliën die de nachtrust bevorderen. Je gebruikt deze spray als een roomspray, je kunt ze direct op je kussen of op je dekbed sprayen maar ook gewoon door de slaapkamer.

Bedtime Smudge | Snoezels
Een mengeling van natuurzuivere etherische oliën. Een frequentie voor het slapen gaan om je energie te reinigen, te gronden én te beschermen.
Tijdens de nacht verwerken we de dag en reizen we heel wat af. In de nacht ben je ook ontvankelijk voor energie die niet bij je hoort. Deze "ruis" zorgt ervoor dat we onrustig slapen, wakker worden door storende dromen etc.

Sleep well inhaler | Snoezels
De etherische oliën in deze inhaler staan allemaal bekend om hun ondersteunende werking voor het slapen gaan. Door de ontspannende werking van de geur kan je je snel overgeven aan de slaap.

Lavendel olie - 10ml | Snoezels
Lavendel kan voor veel doelen worden ingezet en goed slapen is er één van. De olie kan in een diffuser gebruikt worden of je kan de olie druppelen op een steen, hanger of zelfs op je polsen...

Shower mist - Slow down | Snoezels
Ontspan lichaam en geest! Heerlijk voor als jij het liefste onder de douche stapt voor het slapen gaan. In deze sprays zitten de ontspannende etherische oliën Ylang Ylang, Marjolein en Mandarijn verwerkt. Een zwoele zachte geur die je helpt heerlijk te ontspannen.

Magnesium | Snoezels
Een van de eerste dingen die we merken als het magnesiumgehalte in het lichaam beneden peil raakt is onrust. We voelen ons gespannen en zijn prikkelbaar. De lichaamscellen hebben magnesium nodig om te kunnen ontspannen.

Minispray 10 ml - slaap schaapje slaap | Snoezels (voor kinderen)
Om fijn te gaan slapen. De Lavendel en Lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkrampt door de Kamille en de Mandarijn zorgt voor een fijne sfeer in het slaapkamertje.

Minispray 10 ML - Kippendroom | Snoezels (voor kinderen)
Met fijne dromen op stok ;) . Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om het kindje rustig te laten slapen. Door dromen verwerken we de gebeurtenissen van de dag. Het is verstandig om je kind voor het slapen gaan tot rust te brengen.

Warmies | Snoezels
Warmies bieden een rustgevende warmte en een aromatisch comfort voor alle leeftijden en zijn ook geschikt voor alle leeftijden. De warmies zijn volledig verwarmbaar en geven een rustgevend gevoel. Ze verlichten stress en angst, bevorderen een goede nachtrust en zijn perfect gewogen om een kalmerende en positieve zintuigelijke ervaring te bieden.

Positive Mind & Sleep | Snoezels
Positive mind & Sleep draagt naast een goed gemoed bij aan het makkelijk inslapen en doorslapen. Kortom alles voor een goede nachtrust waardoor je ‘s ochtends uitgerust en fit wakker wordt.

Sleep well inhaler
€5,95
Pillow mist
€17,95
Minispray - slaap schaapje slaap
€6,99
Zechsal Magnesium olie
€12,95
Positive Mind & Sleep
€39,90
Warmies Giraffe
€24,99
Minispray - Kippendroom
€6,99
Shower mist - Slow down
€20,95
Lavendel olie
€11,75
Bedtime Smudge
€17,95
Laatste berichten